Bemutatkozó

Sziasztok!

Szabó Luca vagyok, angol nyelvtanár, nyelvi készségfejlesztéssel foglalkozó tréner, improvizációs színész, legújabban pedig blogger.

Az Up2You Nyelviskola céges blogját azzal a céllal indítjuk el, az én tollamból, hogy olyan vonatkozásokra világítsunk rá a vállalati nyelvoktatást illetően, amik izgalmasak és érdekesek lehetnek azok számára, akik céges nyelvoktatás elindításán gondolkodnak. Akkor is ajánljuk magunkat, ha már folyik nálatok nyelvtanítás, akkor is, ha tanulói oldalról vagytok kíváncsiak arra, hogy nem eszik olyan forrón a kását, akkor is, ha munkaadóként érdekelne benneteket minél több ‘insight’ egy vállalati nyelvoktatást aktívan folytató nyelviskolától. Lesznek olyan posztok is, amik közvetlenül a nyelvtanulóknak jelentenek segítséget, motivációt, eligazítást.

Szeretnénk minél több történetet megosztani veletek a kihelyezett nyelvoktatás világából, ami segítség lehet a tájékozódáshoz, választáshoz, amiből tanulni lehet.
Egyénre szabott program, ‘soft skill’ fejlesztés, Business English tanfolyam, nyelvi mentorálás, nyelvi coaching, prezentációs készségfejlesztés, valós nyelvtudás és még sorolhatnánk. Sok a homályos fogalom és kifejezés, amelyek ritkán vannak körültekintően és közérthetően leírva, sokszor nem kapunk egyértelmű válaszokat azokra a kérdésekre, mi mit jelent pontosan a nyelvoktatásban. Mi, azaz én, megkísérlünk közvetlen stílusban, egyszerűen mesélni el sok mindent, ami kérdés, igény, újdonság, kétely felmerül ezen a dinamikusan változó piacon.

A blog keretei kötetlenek, reméljük hasznos és szórakoztató olvasmányok születnek majd, érdemes lesz minket olvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük